Hulp bij voeding

Al onze trainers hebben de kennis en kwaliteiten om een voedingsschema op maat te maken, zodat jij jouw doelen kunt behalen.

Wij meten onze klanten met behulp van onze Tanita-weegschaal, die een uitgebreide lichaamsanalyse biedt. Hierdoor kunnen wij gepersonaliseerde voedingsschema’s opstellen. Met de expertise van een voedingsdeskundige in ons team zijn wij in staat om hoogwaardige schema’s te leveren!

Voedingsplan op maat

Wij geloven niet in drastische dieetplannen, maar juist in het stuk bewustwording. Waarom moet je bepaalde voeding tot je nemen? Waar is het goed/ dient het voor? Wanneer onze klanten dit leren, leert de praktijk dat doelstellingen altijd worden behaald. 

 
 
voedingstips
voeding

Bevorderen gezonde voeding

Gezond eten hoeft niet altijd saai te zijn, sterker nog, in gesprek met onze voedingsdeskundige wordt er ook altijd gekeken naar wat je lekker vindt, bijvoorbeeld als tussendoortje. Op deze manier zijn onze schema’s haalbaar, vol te houden en hebben onze klanten er bovendien plezier in!

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, socialemediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren.