Klantervaringen Quick Movement

Benieuwd hoe anderen het trainen bij Quick Movement ervaren? Lees dan de verhalen van onze klanten!

Succesverhalen

 • Quinn van Quick Movement is een zeer enthousiaste, spontane en vooral motiverende personal trainer. Ik sport met heel veel plezier bij Quick Movement. De trainingen zijn zwaar en uitdagend! Ik ben 63 jaar maar voel voor mij fitter dan ooit. Quinn is oprecht en tactvol. Mijn doel was het opbouwen van meer spiermassa rond de benen en billen aangezien ik veel wandel. Onlangs heb ik de Grand Canyon moeiteloos kunnen lopen, omdat ik mij sterker dan ooit voel in mijn benen! Ik sport al 2 jaar bij Quick Movement, maar ben niet van plan daar mee te stoppen.

  Krystyna Sollie
  Krystyna Sollie
 • Al bijna 2 jaar is Quinn van Quick Movement mijn personal trainer en ik mag zeggen naar volle tevredenheid! Stipt, betrokken, motiverend en kennisrijk begeleid hij de sessies die daardoor erg afwisselend zijn. We hebben samen veel plezier en mede daardoor vind ik het leuk om bij Quick Movement te komen sporten.

  Ron Hulst
  Ron Hulst
 • Ik sport nu al ruim 10 weken bij Quick Movement en wat een resultaat! Door de persoonlijke aandacht, kennis en flexibiliteit weet Quinn mij elke training weer te verrassen. Geen training is hetzelfde waardoor het niet alleen uitdagend is, maar ook super leuk! Nooit gedacht dat ik zoiets over sporten zou zeggen!

  Marijn Prins
  Marijn Prins
 • Ongeveer 1,5 jaar geleden ben ik begonnen bij Quinn van Quick Movement om fitter te worden. Op dat moment was ik totaal niet fit en super onzeker over mijn lichaam. Zelf sporten vond ik lastig, omdat ik niet goed wist wat ik moest doen. Sporten met Quinn heeft mij fitter en een stuk zelfverzekerder gemaakt. Ik leer ontzettend veel bij Quinn, waardoor ik meer kennis heb verworven over de techniek van de oefeningen. Trainen met Quinn is echt een feestje; hij motiveert, is vriendelijk en positief!

  Liesbeth van Dam
  Liesbeth van Dam
 • Quick Movement helpt me om fit te blijven en sterker te worden. De trainingen zijn afgestemd op wat ik wil en kan en door de persoonlijke aanpak word ik steeds gemotiveerd om het beste uit mezelf te halen. Quick Movement maakt bewegen mogelijk voor iedereen.

  Hanneke
  Hanneke
 • Dankzij de leukste en liefste personal trainer uit Groningen bijna 30 kilo afgevallen. Niet alleen door te sporten, maar ook met behulp van voeding en vooral motivatie en gezelligheid. Wil je een lieve, leuke, gezellige, spontane, gekke, motiverende en ook harde (wanneer dat nodig is) personal trainer? Dan moet je bij Miranda van Quick Movement zijn!

  Nachi
  Nachi
 • Na een tijdje worstelen met gewichtsverlies en sporten, ontdekte ik Quick Movement en Miranda, en daar ben ik heel blij mee. Ik train nu ongeveer zes maanden bij Miranda en haar training in combinatie met haar voedingsadvies heeft me echt geholpen bij het bereiken van mijn doelen. Elke sessie met haar is anders, ze daagt je echt uit en motiveert je om de beste te zijn die je kunt zijn. Miranda is niet alleen een geweldige trainer, maar ze is ook heel vriendelijk en staat altijd klaar om iedereen te helpen zijn doelen te bereiken. Dus als je fitnessdoelen hebt die je wilt bereiken, dan is Miranda van Quick Movement de plek waar je moet zijn.

  Jasmira
  Jasmira
 • Ik ben al jaren bezig met het proberen om af te vallen maar tot nu toe geen geluk. Met dank aan Quick Movement zie ik positieve veranderingen aan mijn lichaam. Niet alleen heb ik nu een veel betere conditie, maar ben ik ook op mijn eigen tempo gaan afgevallen, en dus zit ik veel beter in mijn vel!

  Corali
  Corali
 • Dikke aanrader! Miranda weet een omgeving te creëren waar iedereen zich welkom voelt en zichzelf kan zijn. De trainingen zijn altijd uitdagend en toch is het gezellig en is er veel ruimte voor humor. Ze is ontzettend betrokken en neemt altijd de tijd voor je. Als jij je 100% inzet voor je doel, zal zij er ook alles aan doen om je te helpen.

  Jacob
  Jacob